Even voorstellen: nieuwe Fish Tales mede-eigenaar Harold Zwaal

Vol trots stellen we een van de 189 nieuwe Fish Tales eigenaren aan je voor. Harold Zwaal volgt ons al jaren, en legt graag uit waarom die besloot om mede-eigenaar van Fish Tales te worden.

 

Wat heb jij met vis?

Ik vind vis zo verschrikkelijk lekker. Door de eindeloze variatie is het eten van vis nooit saai. Neem nou inktvis, beetje zout en peper erbij… heerlijk. Of schol of gamba’s… hou op! Inspiratie om thuis te koken haal ik veelal uit restaurants. Voor mij geen ingewikkelde recepten. Beetje improviseren en gewoon mijn gevoel volgen, dat levert de mooiste gerechten op. En vergeet niet hoe gezond vis is, daarom eet ik het liever dan vlees.

 

Waar ken je Fish Tales van?

Dat weet ik echt niet meer. Bestonden jullie niet gewoon altijd al? Nee serieus, ik koop regelmatig jullie gerookte wilde zalm bij de Albert Heijn, die is zo ontzettend goed. Geef nou toe, die prachtige dieprode kleur… dat ziet er toch uit zoals het hoort?

 

Wat deed je besluiten om mede-eigenaar te worden?

Dit vind ik nou echt een mooi initiatief. Sommige mensen geven aan een goed doel, maar dit heeft meer potentie denk ik. Ik heb het volledige Canned Tuna Revolution plan gelezen en ik ben overtuigd dat dit een prima investering is. Ik houd erg van tonijn, maar dan moet het natuurlijk wel duurzaam. Zo te zien heeft Fish Tales daar een antwoord op.

Wil jij net als Harold ook eigenaar van Fish Tales worden? Check hier hoe!