Spice Your Can!

Fish Tales ken je natuurlijk al van de duurzame vis en de populaire blikjes vis. Zoals de heerlijke tonijn, zalm of makreel uit blik. Makkelijk te maken en superlekker en veelzijdig. Op brood, door de salade, als borrelsnack of door de pasta. Seafoodchef en duurzame visexpert Bart van Olphen, tevens mede-oprichter van Fish Tales, schreef maar liefst twee internationaal uitgegeven bestsellers over wat je allemaal voor geweldige gerechtjes kan maken met vis uit blik.

Bart heeft nu – samen met Verstegen Spices & Sauces– iets nieuws bedacht om je nóg meer te laten genieten van jouw favoriete vis uit blik: Spice your Can (hashtag #spiceyourcan). Dit is de naam van de nieuwe kruidenmixen waarmee je vis uit blik snel en eenvoudig een extra smaakboost meegeeft. Perfect voor bijvoorbeeld het maken van een snelle visspread voor de lunch of avondeten.

En het leukste is: iedereen kan nu in een handomdraai iets lekkers met vis uit blik op tafel zetten.

Stap 1: Laat een of twee blikjes tonijn, zalm of makreel uitlekken
Stap 2: Meng de kruidenmix met drie eetlepels mayonaise (of crème fraiche of yoghurt). Stap 3: Voeg de vis toe aan het mengsel en meng goed tot een spread.
Ook trouwens lekker om de kruidenmix over sardines te strooien.

Naar de video How To

Spice Your Can is verkrijgbaar in twee varianten.
Provence – een klassieke melange met dragon, knoflook en citroen. Toscane – een volle melange van basilicum, oregano en chili.

Een heel zakje, 5 gram, is goed voor de inhoud van twee blikjes (met uitlekgewicht van circa 100 gram per blikje). Te koop bij Albert Heijn. Ook te koop via de webshop van Albert Heijn en de webshop van Fish Tales.