Brand activation marketeer Benelux (Amsterdam, full time) - Fish Tales
Fish tales
Magazine

Brand activation marketeer Benelux (Amsterdam, full time)

Fish Tales is een jong merk in duurzame vis. We zijn gek op vis en willen dat iedereen er oneindig van kan blijven genieten. De producten van Fish Tales worden verkocht in Retail en Foodservice. We groeien hard in zowel binnen- als buitenland. In slechts enkele jaren zijn we gegroeid tot een florerend bedrijf met een unieke positie in de markt. We bruisen van de ideeën, hebben grote plannen voor de toekomst. En we zijn klaar voor een nieuwe groeispurt in Nederland en daarbuiten. De verdere ontwikkeling van ons merk speelt daarin een cruciale rol. We zijn daarom op zoek naar een:

Brand activation marketeer Benelux (Amsterdam, full time)

De functie:

You let our brand sparkle and grow!  Als brand activation marketeer ben je verantwoordelijk voor de ultieme merkbeleving van Fish Tales bij onze klanten en consumenten. Je ontwikkelt en implementeert marketingplannen en zorg je voor slimme on- & offline campagnes en activatieprogramma’s. Je werk op het snijvlak van marketing & sales en zoekt actief de samenwerking met zowel klanten als consumenten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het succes van onze lokale social channels waarbij je wordt ondersteund door onze community & digital brand manager.

Jouw rol binnen Fish Tales:

Wie ben jij en wat neem je mee?

Fish Tales zoekt een ondernemende marketeer met enkele jaren brandmanagement en/of trade marketing ervaring. Je voelt je als een vis in het water in een uitdagende commerciële functie met veel gevarieerde taken. Je bent sales gedreven en weet onze klanten en consumenten te boeien en te betrekken Met jouw creativiteit ben je in staat om strategie om te zetten in relevante concrete acties en je laat niet los totdat deze gerealiseerd zijn. Flexibiliteit en hands-on oplossingsgerichtheid zijn voorwaardelijk om van deze rol een succes te maken.

 

Come Aboard & Get Hooked!

Wat biedt Fish Tales? Een jong en snelgroeiend, ondernemend internationaal bedrijf met een no-nonsense cultuur. Een uitdagende job waarin jij met jouw talent echt het verschil kan maken! Geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatie vóór 1 september naar winus@fish-tales.com