Stagiair video en audiovisuele productie
Fish tales
Magazine

Stagiair video & audiovisuele productie

Periode: februari – juni 2019

Bart’s Fish Tales ging als ‘kortste kookshow van de wereld’ in 2014 viral op Instagram en is met zo’n 70K volgers één van Nederlands grootste kookplatforms. Toen Jamie Oliver een jaar later vroeg member te worden van de Food Tube Family kreeg ons platform nog meer aandacht. Inmiddels kent ons YouTube kanaal 56 duizend subs wereldwijd en uploaden we wekelijks video’s. Daarnaast werken we komend jaar in samenwerking met Jamie Oliver aan video’s voor zijn main channel.

Geen camerakoning(in), maar wel een communicatietalent? Check dan de vacature voor Stagiair communicatie & organisatie (NL/DE)!

Als onze enthousiaste stagiair video en audiovisuele productie ben jij één van de makers en beheerders van het Fish Tales beeldmateriaal. Verhalen vertellen, in woord en in beeld, zit ons in het DNA. Het beeld; daar hebben we jou voor nodig! Wij zoeken iemand met heel veel energie, een positieve instelling, eigen initiatief en een flinke dosis creativiteit. Jij brengt al je ervaring mee op gebied van filmen, editen en fotograferen, en vind het leuk om mee te denken over nieuwe concepten en script. Als stagiair maak je volwaardig deel uit van het Fish Tales team in alles wat met beeld en geluid te maken heeft.

Tijdens jouw stage bij Fish Tales krijg je de kans om je film- en montageskills verder te ontwikkelen en het hele inhouse videoproces mee te maken van begin tot eind. Daarnaast kun je een kijkje nemen achter de schermen bij televisieshows als Koffietijd en Tijd voor Max, waar Bart regelmatig uitgenodigd wordt als visexpert en chef. Maar het kan ook zomaar voorkomen dat je een dag staat te filmen op de Oosterschelde, met een camera op je schouder in een bakfiets door Amsterdam rijdt of zalm staat te grillen op een BBQ. Afwisseling genoeg!

Functie-eisen
Heb/ben jij:
Ervaring met filmen en editen van beeld en audio?
Basiskennis van Adobe-pakketten (Premiere, After Effects, Photoshop en Illustrator)?
Basiskennis van verschillende camera’s, lenzen, licht en geluid?
Creatief, leergierig en pro-actief?
In staat mee te denken met concept en uitvoering?
Iemand die zich aan planningen kan houden en gefocust kan werken?
Iemand met humor?
En niet onbelangrijk: iemand die wel van een visje houdt?

Wij bieden jou:
Een gezellig kantoor in Amsterdam!
Begeleiding en medewerking vanuit onze kant voor schoolopdrachten.
Een plek waar eigen initiatief zeer gewaardeerd wordt.
Een afwisselende en uitdagende stage.
Een stagevergoeding.
Een supertof team dat de vis graag laat zwemmen!

Ben jij geïnteresseerd om ons nieuwe video en audiovisuele talent te worden? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar valerie@fish-tales.com en wie weet deel jij straks dagelijks een lekker stukje zalm met ons tijdens de lunch! Come aboard & get hooked!