Stagiair video en audiovisuele productie
Fish tales
Magazine

Stagiair video & audiovisuele productie

Light, camera, action! Heb jij affiniteit met het filmen en monteren van audio- en videomateriaal? Ben jij die ene creatief die zo een briljant filmconcept uit zijn of haar mouw schudt? Verander jij een paar uur beeldmateriaal met wat handig editwerk in een spetterende video? Durf jij de juiste aanwijzingen te geven aan de Fish Tales chefs waardoor de allerlekkerste foodfilmpjes in onze kookstudio ontstaan? Dan ga jij je bij ons zonder meer als een vis in het water voelen!

Geen camerakoning(in), maar wel een communicatietalent? Check dan de vacature voor Stagiair communicatie & organisatie (NL/DE)!

Als onze enthousiaste stagiair video en audiovisuele productie ben jij één van de makers en beheerders van het Fish Tales beeldmateriaal. Verhalen vertellen, in woord en in beeld, zit Fish Tales in het DNA. Het beeld; daar hebben we jou voor nodig! Wij zoeken iemand met heel veel energie, een positieve instelling, eigen initiatief en een flinke dosis creativiteit. Jij brengt al je ervaring mee op gebied van filmen, editen en fotograferen, en vind het leuk om mee te denken over nieuwe concepten en script.

Tijdens jouw stage bij Fish Tales krijg je de kans om jouw film- en montageskills verder te ontwikkelen. Als stagiair ondersteun je het Fish Tales team in alles wat met beeld en geluid te maken heeft.

Wie is Fish Tales?
Fish Tales is een jong bedrijf in Amsterdam dat er voor wil zorgen dat iedereen uitsluitend 100% duurzaam gevangen vis eet. Dat doen wij door langdurig, intensief en uitsluitend samen te werken met duurzame visserijgemeenschappen wereldwijd die een intrinsieke motivatie hebben om bij te dragen aan een betere wereld. Wij geven iedereen toegang tot de meest smaakvolle en duurzame producten die van deze visserijen afkomstig zijn.

Vervolgens neemt Fish Tales consumenten, retailers en chefs graag mee in de bijzondere wereld van visserij. We laten zien dat vis eten lekker, leuk, gemakkelijk én duurzaam tegelijk kan zijn. Dat doen we middels een transparante en inspirerende website, receptvideo’s, kookboeken, campagnes en evenementen. Bij Fish Tales gaat het genieten van de lekkerste visproducten hand in hand met een gezonde toekomst voor onze oceanen, vissers en de volgende generatie. Samen maken we het verschil!

Functie-eisen
Heb/ben jij:
Ervaring met filmen en editen van beeld en audio?
Basiskennis van Adobe-pakketten (Premiere, After Effects, Photoshop en Illustrator)?
Basiskennis van verschillende camera’s, lenzen, licht en geluid?
Creatief, leergierig en pro-actief?
In staat mee te denken met concept en uitvoering?
Iemand die zich aan planningen kan houden en gefocust kan werken?
Iemand met humor?
En niet onbelangrijk: iemand die wel van een visje houdt?

Wij bieden jou:
Een gezellig kantoor in Amsterdam!
Begeleiding en medewerking vanuit onze kant voor schoolopdrachten.
Een plek waar eigen initiatief zeer gewaardeerd wordt.
Een stagevergoeding.
Een supertof team dat de vis graag laat zwemmen!

Ben jij geïnteresseerd om ons nieuwe video en audiovisuele talent te worden? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar valerie@fish-tales.com en wie weet deel jij straks dagelijks een lekker stukje zalm met ons tijdens de lunch! Come aboard & get hooked!