Stagiair communicatie & organisatie
Fish tales
Magazine

Stagiair communicatie & organisatie

Heb jij affiniteit met marketing, (online) communicatie en het maken van planningen? Vind jij het leuk om mee te werken aan het sterker maken van het merk Fish Tales wereldwijd, en dan met name in Nederland en Duitsland? Dan ga jij je bij ons zonder meer als een vis in het water voelen!

Geen communicatietalent, maar wel een camerakoning(in)? Check dan de vacature voor: Stagiair video & audiovisuele productie!

Tijdens jouw stage bij Fish Tales krijg je de kans om je communicatie- en planningskills verder te ontwikkelen. Als stagiair communicatie & organisatie ondersteun je het Fish Tales team in alles wat met marketing en communicatie te maken heeft – voor zowel de Nederlandse áls de Duitse markt. Je gaat meedenken over de invulling van contentkalenders, je gaat pakkende stukken voor de website schrijven en je ondersteunt bij het ontwikkelen van PR concepten en campagnes.

Wie is Fish Tales?
Fish Tales is een jong bedrijf in Amsterdam dat er voor wil zorgen dat iedereen uitsluitend 100% duurzaam gevangen vis eet. Dat doen wij door langdurig, intensief en uitsluitend samen te werken met duurzame visserijgemeenschappen wereldwijd die een intrinsieke motivatie hebben om bij te dragen aan een betere wereld. Wij geven iedereen toegang tot de meest smaakvolle en duurzame producten die van deze visserijen afkomstig zijn.

Vervolgens neemt Fish Tales consumenten, retailers en chefs graag mee in de bijzondere wereld van visserij. We laten zien dat vis eten lekker, leuk, gemakkelijk én duurzaam tegelijk kan zijn. Dat doen we middels een transparante en inspirerende website, receptvideo’s, kookboeken, campagnes en evenementen. Bij Fish Tales gaat het genieten van de lekkerste visproducten hand in hand met een gezonde toekomst voor onze oceanen, vissers en de volgende generatie. Samen maken we het verschil!

Functie-eisen
Heb/ben jij:
Een expert in social media?
Duitse taal skills (pré)?
Iemand die graag strakke planningen maakt én volgt?
Creatief, leergierig en pro-actief?
Iemand met humor en gevoel voor taal?
Iemand die wel van een visje houdt?

Wij bieden jou:
Een gezellig kantoor in Amsterdam!
Begeleiding en medewerking vanuit onze kant voor schoolopdrachten.
Een plek waar eigen initiatief zeer gewaardeerd wordt.
Een stagevergoeding.
Een supertof team dat de vis graag laat zwemmen!

Ben jij geïnteresseerd om ons nieuwe communicatie- en organisatietalent te worden? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar valerie@fish-tales.com en wie weet deel jij straks dagelijks een lekker stukje zalm met ons tijdens de lunch! Come aboard & get hooked!