Projects - Fish Tales
Fish tales
Magazine

De Fish Tales Foundation zet zich in voor gezonde oceanen zodat deze een duurzame bron van voedsel en inkomen kunnen zijn.

Doelstelling

De Fish Tales Foundation stimuleert en ondersteunt diverse projecten die bijdragen aan het verduurzamen van visserij en viskwekerij. Wij zetten ons in het bijzonder in voor kleinschalige visserijen en viskwekerijen en visserijgemeenschappen in ontwikkelingslanden. Wij begeleiden deze visserijgemeenschappen om duurzaam(er) te opereren en op die manier toegang te krijgen tot nieuwe markten.

Zo vergroten we het wereldwijde aanbod van duurzame vis. Daarnaast ondersteunt de Fish Tales Foundation initiatieven die bijdragen aan het consumentenbewustzijn over de status van onze oceanen en het belang van duurzame visserijgemeenschappen. Wij geloven dat we er zo gezamenlijk voor kunnen zorgen dat iedereen kan genieten van al het goede dat verantwoorde visserij te bieden heeft. Nu én in de toekomst.

Projecten

Over ons

Fish Tales en de Fish Tales Foundation

Fish Tales Foundation is ontstaan vanuit Fish Tales’ missie om oneindig te kunnen genieten van de lekkerste vis. De Fish Tales Foundation is opgericht om op non-profit wijze projecten te kunnen runnen en ondersteunen die bijdragen aan deze missie. De Foundation geeft ons de kans om innovatieve projecten en initiatieven te ondersteunen.

Organisatie

De Fish Tales Foundation heeft een onafhankelijk bestuur en bestaat uit: Bart van Olphen (voorzitter), Michiel Eliens (interim secretaris) en Laura van Hamburg (penningmeester). Deze bestuurders ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden.

Financiële verantwoording