Community & Digital Brand Manager  - Fish Tales
Fish tales
Magazine

Community & Digital Brand Manager 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fish Tales is een jong merk in duurzame vis. We zijn gek op vis en willen dat iedereen er oneindig van kan blijven genieten.  De producten van Fish Tales worden verkocht in Retail en Foodservice. We groeien hard in zowel binnen- als buitenland. In slechts enkele jaren zijn we gegroeid tot een florerend bedrijf met een unieke positie in de markt. We bruisen van de ideeën, hebben grote plannen voor de toekomst. En we zijn klaar voor een nieuwe groeispurt in Nederland en daarbuiten. De verdere ontwikkeling van onze community en digitale kanalen speelt daarin een cruciale rol. We zijn daarom op zoek naar een:

Community & Digital Brand Manager  (Amsterdam, full time)

De functie:

Als Community & Digital Brand Manager speel je een onderscheidende rol in het commerciële succes van Fish Tales.  Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de content strategie en je brengt de kennis van digitale marketing binnen de organisatie op een hoger niveau. Je creëert zelf relevante content en creatieve digitale campagnes. Je verzorgt de verbinding tussen Fish Tales en onze fans en samen met onze lokale marketeers beheer je hands-on onze digitale media kanalen. Je realiseert structurele groei van onze community en ontwikkelt een consistente tone of voice en een herkenbare eigen stijl.

Jouw rol binnen Fish Tales:

Wie ben jij en wat neem je mee?

Je bent ondernemend, flexibel en “digitally savvy”. Met jouw creativiteit ben je in staat om strategie om te zetten in concrete acties. Je kunt goed plannen en werken met deadlines. Je bent proactief, hands-on en hebt een sterk zelfstartend vermogen. Je hebt uitstekende redactionele vaardigheden, een aantrekkelijke schrijfstijl en je voelt moeiteloos de juiste tone of voice aan. Verder herken je jezelf in:

 

Come Aboard & Get Hooked!

Wat biedt Fish Tales? Een jong en snelgroeiend, ondernemend internationaal bedrijf met een no-nonsense cultuur. Een uitdagende job waarin jij met jouw talent echt het verschil kan maken! Geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatie vóór 1 september naar winus@fish-tales.com